• June 22, 2024

Sieraden maken een outfit tegenwoordig echt compleet. Hiermee kun je je hele look omhooghalen en een simpele outfit juist spannend maken. Of je nou voor zilver of goud gaat, liever een mix maakt tussen beide of juist met gekke kleuren aan de slag gaat. Lees in deze blog de nieuwste trends op het gebied van sieraden.

Maak een statement

In de modewereld zijn sieraden één van de belangrijkste onderdelen van styling. Het vormt de basis van een outfit en geeft hier inspiratie voor.

Met een groot en aanwezig sieraad kun jij echt een statement maken. Zo creëer je het middelpunt van je outfit en is dat wat het eerste opvalt. Zelfs met subtielere sieraden kun je dit doen door bijvoorbeeld te kiezen voor toevoeging van kleur of diamanten. Zo maak je een simpele zwarte outfit al snel een stuk interessanter.

Trouwringen

Als er iets niet kan ontbreken bij een trouwerij zijn het wel de ringen. Voor deze speciale dag wil je natuurlijk een ring die volledig naar jouw smaak is gekozen. Het merk Aller Spanninga combineert zilver en goud in hun trouwringen met daarbij af en toe een subtiele toevoeging van diamantjes.

Zelfs voor andere relaties kun je de ringen gebruiken. Zo kun jij je vriendschap verzegelen met een ring of als aandenken van mooie momenten in je leven een memoirering dragen. Zeker als cadeau is zo’n ring een prachtig gebaar en iets waar je je hele leven een herinnering aan zult hebben, omdat je het altijd draagt.

Gouden sieraden

Goude sieraden komen op het moment steeds meer op en worden soms zelfs ingeruild voor zilver. Deze gouden sieraden worden helemaal compleet met de toevoeging van kleine diamantjes, parels of stenen in een originele kleur. Zo onderscheid je je sieraden van de anderen en maak je het sieraad echt eigen.

Een paar gouden oorbellen kunnen ervoor zorgen dat jouw outfit goed samenkomt. Ga jij voor een subtiele look of toch liever voor een statement maken? De keuze is volledig aan jou en zo kun je ook met je eigen trend meegaan in plaats van mee te doen met de nieuwste trends van nu.