• June 22, 2024

Vader-zoon weekend. Het ideale weekend om lekker te banden met elkaar en toch wat echte mannen dingen te doen. Maar heel vaak is het moeilijk te bedenken wat je nou gaat doen. Daarmee gaan wij jou helpen! 

Avontuurlijke dag

Het is natuurlijk super leuk om nog een beetje bezig te zijn op die dag. Daarom kan het wel erg leuk zijn om bijvoorbeeld te gaan kamperen! Dan kun je gelijk zien hoe goed de overleving skills zijn van elkaar. Je kan gaan vissen, jagen op wilde dieren en de donkere nachten overleven. 

Voetbalwedstrijd

Echt voetbal, welke man kijkt er nou niet naar. El clásico, Real Madrid vs Barcelona. Een ideale wedstrijd om als vader en zoon naar te gaan kijken. Lekker biertje erbij in het heerlijke Spanje. Tegenwoordig is het super makkelijk om voetbaltickets + verblijf te boeken online. Dat is toch een stuk leuker vanuit een stadion dan thuis vanuit de bank. 

Whisky of bierproeverij

Een echt mannenuitje is natuurlijk naar een bier of whisky proeverij gaan. Wat is er leuker dan nog meer verschillende whisky’s en bieren te ontdekken die jullie samen op kunnen drinken. Daarna samen nog naar een lekkere burger of steak tent gaan en daarna met het ov naar huis. Of moeder komt jullie ophalen maar die zal dat minder leuk vinden dan jullie. 

Schietbaan

Wat is er fijner dan even je agressie uiten in even lekker schieten op de schietbaan. Dit is een ideaal uitje voor echte mannen die eens een keer willen schieten. Pas daar natuurlijk wel mee op omdat het overduidelijk super gevaarlijk is. 

Circuit

Wie kan er nou beter rijden? Jij of je vader? Neem de proef op de som en kom er achter wie daadwerkelijk het snelst is. Ga naar het circuit, boek een brute bak en laat zien wie de beste Verstappen is. Bovendien hoef je niet tegen elkaar te racen, maar kan je ook gezamenlijk over het circuit heen vlammen. Daarnaast kun je ook naar de brullende machines van andere kijken wanneer zij het circuit onveilig maken in een van de vele races die er georganiseerd worden.

Uit EtenLekker eten vindt elke man lekker! Ga daarom naar het BBQ restaurant in Brabant. Daar krijg je de lekkerste stukken vlees die je kan bedenken.