• July 18, 2024

Wil jij jouw Audi laten wrappen? Er zijn verschillende dingen waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt en dat het eindresultaat er geweldig uitziet. Hieronder volgen enkele belangrijke aandachtspunten bij het wrappen van je auto.

Kies de juiste wrap

Voordat je begint met het wrappen van je auto, moet je de juiste wrap kiezen die past bij jouw auto en jouw smaak. Er zijn verschillende soorten wraps om uit te kiezen, zoals matte, metallic, glossy, satijn, chroom en carbon wraps. Het is belangrijk om te kiezen voor een wrap die past bij de stijl van je auto en die je persoonlijkheid weerspiegelt.

Zoek een professionele wrapper

Het wrappen van een auto is geen eenvoudige taak en vereist vaardigheid en ervaring. Zoek een professionele wrapperaar die ervaring heeft in het wrappen van auto’s en die goede recensies heeft. Vraag om voorbeelden van eerdere projecten en controleer hun portfolio om ervoor te zorgen dat ze ervaring hebben met het wrappen van auto’s zoals de jouwe.

Controleer de staat van de lak

Voordat je begint met het wrappen van je auto, moet je de staat van de lak controleren. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de lak in goede staat verkeert en dat er geen krassen, deuken of roestvlekken zijn die kunnen interfereren met het wrapproces. Als er problemen zijn met de lak, moet je deze eerst laten repareren voordat je begint met het wrappen van je auto.

Voorbereiding

Het is belangrijk om de auto goed voor te bereiden voordat je begint met het aanbrengen van de wrap. Reinig de auto grondig en zorg ervoor dat deze volledig droog is voordat je begint met het aanbrengen van de wrap. Verwijder ook alle hardware van de auto, zoals emblemen, kentekenplaten, antennes en spiegelkapjes, om het wrappen gemakkelijker te maken.

Plan het wrap proces zorgvuldig

Het wrap proces kan enkele dagen duren, afhankelijk van de grootte van de auto en het type wrap dat je kiest. Plan het wrap proces zorgvuldig en zorg ervoor dat je voldoende tijd hebt om het af te maken. Zorg er ook voor dat je tijd hebt om de wrap te laten drogen voordat je de auto weer gaat gebruiken.