• July 18, 2024

Sinds de COVID-19-crisis zijn we steeds meer thuis gaan doen. We zijn thuis gaan werken, sporten en feesten. Rommelige zolders en garages hebben plaats gemaakt voor luxe ‘home gyms’ en overzichtelijke werkruimtes. Jammer genoeg heeft niet iedereen het budget om deze plekken te creëren. Maar hoe zorg je dan thuis voor een goede workout? Je kunt bijvoorbeeld een sport hoelahoep kopen bij Hoelahoepfitness

Ga buiten tuinieren!

Misschien niet meteen de eerste workout die je in gedachten had maar het is zeker goed voor je lichaam. Wanneer je niet veel buiten werkt, heeft je lichaam niet veel natuurlijke vitamine D aangemaakt. Wanneer je een hele dag buiten spendeert, is dit al super goed voor je lichaam. Ga buiten lekker aan de slag met de tuin. Wanneer je geen eigen tuin hebt, is het ook mogelijk om een volkstuintje te huren. Ga hier aan de slag met verschillende gewassen of maak de mooiste siertuin van de hele buurt. Heb jij veel tuinafval maar geen manier om hier vanaf te komen? Overweeg dan enkele legkippen. Zij pikken al het tuinafval op en geven je er dagelijks verse eieren voor terug.

Schoonmaken

Nu je alle ruimtes in huis vaak gebruikt door het vele thuiswerken is het belangrijk om alles goed schoon te houden. Aangezien schoonmakers of interieurverzorgers steeds duurder worden is het aan te raden om dit zelf te gaan doen. Zo bespaar je al snel €15 tot €25 per uur! Wist je dat je met het stofzuigen van het hele huis zo’n 150 calorieën verbrandt? Het opmaken van je bed scheelt zo’n 120 calorieën en het wassen van je auto bijna 300!

Hoe gebruik je een sporthoelahoep en wat is hoelahoep fitness?

Wij hadden er ook nog niet vaak iets van gehoord maar hoelahoep fitness blijkt dus een enorm goede workout voor je hele core te zijn. Deze verzwaarde hoelahoeps zorgen ervoor dat de core van het lichaam het zwaar te verduren krijgt. Voor iedereen die geïnteresseerd is in hoelahoep fitness lees dan vooral even dit artikel: ‘Wat is hoelahoep fitness?’.