• July 18, 2024

Pizza, wie lust het nou niet? Het is een makkelijk klaar te maken gerecht wat bij iedereen wel in de smaak valt. Er zijn enorm veel verschillende ingrediënten die op een pizza kunnen. Zo bestaan er ook weer veel soorten pizza’s, waardoor iedereen er eentje wel lekker vindt. Een pizza bestellen is lekker makkelijk, maar zelf een pizza maken is veel smaakvoller! Hier zijn drie tips om zelf de beste pizza ooit te maken.

Er zijn een aantal dingen belangrijk bij een pizza: de bodem. de ingrediënten en het afbakken van de pizza. Om de beste pizza ooit te maken zal je dus moeten letten op deze punten.

1. De bodem

Het verschil tussen een zelfgebakken pizza en een afgehaalde pizza is de bodem. Een bodem die je zelf afbakt is namelijk vaak veel krokanter. Hierdoor wordt je pizza meteen lekkerder! Je kan ervoor kiezen om zelf een bodem te maken of een kant en klare bodem te kopen. Monte Pizza Crust is een tip hiervoor, omdat dit bedrijf zich uitsluitend focust op deeg voor de pizza.

2. De ingrediënten

Een ander belangrijk punt wat jouw pizza veel lekkerder kan maken zijn de ingrediënten. Deze zijn namelijk veel verser dan bij een pizzeria waar jij je pizza afhaalt. Ook kan je zelf bepalen welke ingrediënten jij op je pizza doet. Zo maak jij een pizza die je zeker te weten lekker vindt!

3. Het afbakken van de pizza

Het afbakken is wat lastiger, omdat dit beter gedaan kan worden in een steenoven. Toch kan je dit goed nabootsen met behulp van je eigen oven. Hierbij is het belangrijk dat de oven erg goed voorverwarmd is op de heetste stand. Op deze manier boots jij een steenoven na. Draai de oven dus op de heetste graden en bak de pizza zo kort mogelijk. Zo heb je een krokante bodem van bijvoorbeeld Monte Pizza Crust of een eigengemaakte bodem.

Met behulp van deze tips weet jij dat een eigen pizza maken veel lekkerder is dan een pizza afhalen. Als je kiest voor de Monte Pizza Crust ben je verzekerd van een goede bodem. In combinatie met de verse ingrediënten maak je de pizza die jij zelf lekker vindt.