• May 18, 2024

Een verhuizing wat een werk. Het heeft ook wel weer iets leuks ervoor terug, maar het is eerst vaak een gedoe en werk. Het loopt ook vaak niet altijd zoals jij zou willen. Het is daarom handig om een planning te maken en dingen te regelen. Een ding wat heel handig is om te regelen bij een over verhuizing is transport. Dit kan door WS transport in onder andere Tilburg en zij zorgen ervoor dat jouw spullen veilig en heel vervoerd worden. Minder zorgen voor jou!

De voordelen van nachttransport

Het rijden van nachttransport heeft een hoop voordelen. Het is heel efficiënt. In de nacht rijden er minder mensen op de weg en daardoor ook minder kans op files en werkzaamheden. Dit is helemaal fijn wanneer je spullen naar het buitenland moet vervoeren. Lange afstanden zijn efficiënter om in de nacht te rijden. Zo komt alles sneller aan. Iets waar je minder snel aan zal denken, is dat het ook besparend is. Je hebt minder man nodig. Minder personeelskosten dus. De snelle doorlooptijden zijn ideaal. Dit is voor veel mensen ideaal om te nemen. Als je van Brabant naar Amsterdam gaat verhuizen en spullen wilt voer verhuizen, is het niet nodig om ‘s nachts te rijden, maar het is wel ideaal voor langere afstanden. Laat jij jouw spullen ook ‘s nachts vervoeren als je efficiënt te werk wilt gaan.

Aan welke regels moet ik mij houden als ik ‘s nachts werk?

Als je ‘s nachts rijdt zitten hier wel wat regels aan. Deze regels moet je nastreven. Je mag maximaal 43 keer in 16 weken een nachtdienst draaien. Het is ook mogelijk om in twee weken maximaal 20 uur te werken tussen 00;00 en 06:00. Voor sommige soorten branches gelden er uitzonderingen op deze regels. Dit is bij nachttransport alleen niet aan de hand. Het is ook belangrijk dat je om de twee uur even een pauze neemt. Bij sommige bedrijven is dit ook een eis.