• June 22, 2024

Iedereen heeft wel een vaste vriendengroep waarmee hij of zij graag leuke uitjes doen. Maar naar veel uitjes is het vaak moeilijker om iets nieuws te bedenken. Een pretpark bezoeken is op een gegeven moment niet meer echt leuk natuurlijk. Ook het standaard bowlen en uit eten wordt veel gekozen. Weet je dus niet meer wat je kunt doen met je vriendengroep? Lees dan dit artikel en je krijgt meteen nieuwe ideeën voor een leuk uitje.

Zelf cocktails maken

Veel mensen houden zo nu en dan wel van een lekkere cocktail. En nu al helemaal het weer wat warmer begint te worden gaat er een cocktail wel gemakkelijk in. Het probleem echter bij cocktails in clubs en in bars is, is dat ze redelijk duur kunnen zijn. Je kunt thuis wel proberen om zelf cocktails te maken met video’s via YouTube of andere social media kanalen. Maar niks is leuker om natuurlijk een heuse cocktail workshop te krijgen zodat je echt de fijnste technieken te weten krijgt van een echte professional. Er zijn genoeg bedrijven in en rondom Breda die een makkelijke cursus aanbieden.

Escaperoom

Wanneer het erop aankomt zijn vriendengroepen vaak de meest fanatieke groepen die er zijn. Is er een race waarbij een deel van de groep een prijs kan winnen. Dan gaan ze er allemaal voor. En een manier om een leuke wedstrijd te houden is een escaperoom te doen. Je deelt de groep in verschillende kleine groepen op, of twee groepen wanneer de algemene groep niet te groot is. En stuurt ze dezelfde escaperoom in om te kijken wie er als eerste kan ontsnappen. Hoe je het al helemaal leuk kunt maken is dat het winnende team een prijs krijgt, bijvoorbeeld dat het winnende team niet mee met het eten hoeft te betalen.

Pub Golf

Heb je de hele dag of middag/avond de tijd om iets te doen? Kies dan voor een leuke pub golf. Het doel hierbij is dat je van bar naar bar gaat en daar wat te drinken neemt. Net als bij golf is een bar een ‘hole’. En elke hole heeft een ‘par’. Bijvoorbeeld Hole 4 heeft een par van 3. Dit betekent dat je dat drankje in 3 slokken (of 3 keer een pauze nemen om op adem te komen) op moet hebben. Het doel bij pub golf is alles in zo min mogelijk aantal slokken te doen natuurlijk. Dit is een leuk uitje wanneer je een zeer gezellige dag wilt hebben.
Woont iedereen ver van het uitje af of heeft niemand zin om BoB te zijn? Kies dan voor een taxi als Taxi Breda 076. Zij zullen jou en je groep weer veilig naar huis brengen.