• May 18, 2024

Een kantoorunit is een unit die je vrijstaand kunt plaatsen. Het is zowel als tijdelijke uitbreiding van jouw bestaande bedrijfspand te gebruiken, in verband met bijvoorbeeld een verbouwing. Het is ook mogelijk om een kantoorunit te gebruiken als een schaftruimte voor personeel in de bouw of andere sectoren. In dit artikel bespreken we de verschillende mogelijkheden van kantoorunits en wat je ermee kunt doen.

Enkele of geschakelde kantoorunits

Kantoorunits zijn in allerlei verschillende formaten en soorten te bestellen. Zo heb je bijvoorbeeld een enkelvoudige kantoorunit van 27m2 maar ook grote units van wel 14.743925m2. Welke het beste bij jouw wensen past, is afhankelijk van jouw wensen op het gebied van inrichting en het aantal mensen waar de unit ruimte aan moet bieden. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een geschakelde ruimte, waarin bijvoorbeeld ook een toilet en/of douche zit. Het is zowel mogelijk om de units te huren als te kopen. Wil je zelf ook zo’n kantoorunit huren of kopen? Dan kun je dit doen met een ervaren partij zoals Dit is Plek in Roosendaal. De Dit is Plek-units zijn ruim opgezet en beschikken standaard over verwarmingselementen, waardoor je dus nooit kou lijdt in de units. Of het buiten nu 20 of -20 graden is, in de kantoorunits kun je altijd comfortabel werken.

Verrijdbare kantoorunit voor bouwpersoneel

Je kent het vast wel, die bouwplaatsen waar alles letterlijk op de schop gaat. Vaak zie je ergens aan de zijkant van het bouwterrein een kleine kantoorruimte waar personeel kan lunchen en uitrusten. Precies deze units kun je ook huren bij Dit is Plek. Hierbij maken we wel onderscheid tussen bijvoorbeeld een schaftwagen op wielen en een sanitaire unit. Deze units zijn bijzonder handig tijdens bouwwerkzaamheden, omdat ze makkelijk te verrijden zijn naar een andere tijdelijke locatie. Bovendien zijn de units aangenaam warm in de herfst en winter, waardoor je als medewerker van een bouwbedrijf nooit in de kou komt te staan.

Van enkelvoudige unit tot 11-delige units; met een kantoorunit heb je altijd voldoende plek voor jouw personeel

Soms heb je simpelweg behoefte aan meer ruimte. Bijvoorbeeld wanneer je de zijvleugel van jouw bedrijf gaat verbouwen. Of wanneer je eindelijk jouw kleine kantoorruimte kunt uitbreiden met een kantoortuin of extra kantoorruimtes. Tijdens deze werkzaamheden moet jouw personeel uiteraard goed door kunnen blijven werken. Met de enkelvoudige en meerdelige kantoorunits is dit geen enkel probleem. De units kunnen vrijstaand op jouw bedrijventerrein geplaatst worden, of geschakeld aan de bestaande kantoorruimte.