• May 18, 2024

Als je weer voor het eerst de zon hebt geproefd, heb je weer alle hoop op een geweldige zomer. Hierdoor is de kans weer erg groot dat je binnen een mum van tijd van je tuin gaat genieten, samen met een leuk gezelschap. Of je nu vrienden over de vloer krijgt of met je partner geniet van een welverdiend ontbijtje in het weekend, de tuin is bij uitstek de plek om de leukste herinneringen te maken. Wees voorbereid om in stijl van deze momenten te genieten.

Haal de rust van de natuur in huis

Geef de lockdown de schuld. De grote wens om meer natuur in huis te halen is nog nooit zo groot geweest onder woningbezitters. Dit zie je dan ook duidelijk terug als het aankomt op de trends van de tuin voor dit jaar. Door te kiezen voor een tuin in een landelijke stijl, maak je erg goed contact met de natuur en prikkel je alle zintuigen. Denk hierbij aan het geluid van stromend water tot aan de geur van bloemen die volop in bloei staan.

Trek binnen en buiten beter naar elkaar toe

Het vervagen van de scheidslijn tussen binnen en buiten is vandaag de dag gewilder dan ooit. Wellicht heb je er altijd al van gedroomd je eigen moestuin te hebben, waar je de vruchten van plukt tijdens het koken in de keuken. Of je kunt wel wat extra ruimte gebruiken in verband met een uitbreiding van een speelkamer.

Kies voor een landelijke tuin: ontwerp op maat

De tuin wordt meer en meer een ruimte waar je steeds meer tijd doorbrengt met familie en vrienden. Daarom moet het ontwerp natuurlijk naar wens zijn. Kies voor een landelijke tuin: ontwerp op maat.