• June 22, 2024

Een huis leegruimen na het overlijden van een dierbare geliefde en vervolgens netjes verkopen vraagt moed en wilskracht. Als je net een geliefde verloren hebt ben je nog steeds verdrietig wanneer je de uitvaart hebt moeten regelen. Vervolgens komt de verkoop van het huis als klap op de vuurpijl er nog eens bij. Het is niet alleen maar een papieren rompslomp, maar bepaalde herinneringen roepen de nodige emoties op. Enkele tips ‘ Bij overlijden dierbare huis verkopen – Bagro Vastgoed ‘ om het verkoopproces in gang te zetten.

Eerst op voorhand het huis leegruimen

Een woning leegruimen bij het overlijden van een dierbare geliefde is niet zomaar iets wat je in een handomdraai even doet. Zaak is dat je niet te overhaast te werk gaat. Misschien ben je hier niet mee bezig om de doodeenvoudige reden dat je er nog niet helemaal mentaal klaar voor bent. Een eventuele optie is ook dat je de spullen tijdelijk ergens opbergt voor dat je het huis gaat verkopen. Een juist alternatief bij een huis verkopen is om een vastgoedmakelaar onder de arm te nemen die gespecialiseerd is hierin. De blogtitel ‘ Bij overlijden dierbare huis verkopen – Bagro Vastgoed ‘ verraadt alles waar je hiervoor terecht kan.

Vastgoedmakelaar gebruikt sociale media

Het verkopen van een huis verloopt niet meer zoals vroeger op de klassieke manier. De dag van vandaag worden door makelaars sociale media ingeschakeld om potentiële kopers te vinden. Heel belangrijk bij het inzetten van sociale media is wel dat je de tool op de juiste manier hebt ingeschakeld. Anders is alle werk voor niets gedaan. Belangrijk is dat je je focust op de juiste doelgroep en de woning op een originele manier onder de nodige aandacht brengt. De kracht van sociale media is immers niet te onderschatten.

Geef een zo gedetailleerd mogelijke omschrijving

Op heel veel vlakken heb je invloed bij de verkoop van het huis van je overleden geliefde, uitgezonderd de woonomgeving. Het is uiterst belangrijk om een gedetailleerde omschrijving van de woning te geven: ligt het vlakbij het centrum of vlakbij het station? Is er een school in de buurt? Liggen er supermarkten in de nabije omgeving? Maar het allerbelangrijkste is uiteraard het prijskaartje dat eraan vasthangt. Een vastgoedmakelaar zoals Bagro Vastgoed geeft je hierbij een juiste vingerwijzing.